Journalisten niet blij met Hillary

boek clinton

Verslaggevers van toonaangevende kranten in de Verenigde Staten balen van Hillary Clinton en consorten. Het pr-team van de presidentiële campagne speelt niet echt in op hun behoeften, zo valt te lezen in dit bericht in de Huffington Post.

Regelmatig krijgen journalisten te laat te horen wanneer er iets plaatvindt dat nieuwswaardig zou kunnen zijn. Daardoor lukt het hen niet om op tijd vluchten te boeken en apparatuur ter plaatse te krijgen. Als de presidentiële campagne echt op stoom komt, wordt dat anders. Dan wordt het perskorps met door de campagne geregelde vervoersmiddelen vervoerd. Maar nu is het dus nog even tobben.

Ik sloeg aan op dit nieuwtje op de overigens zeer lezenswaardige blog, omdat dit nieuws herinneringen bij mij opriep. Ik weet niet hoeveel weken in totaal ik heb besteed aan het kijken van de beroemde serie The West Wing , maar het was de tijd dubbel en dwars waard. Deze serie won terecht enorm veel prijzen. Je krijgt er een mooie inkijkje in de Amerikaanse politiek in en rond Het Witte Huis en het bijzondere is dat zaken die erin spelen nog steeds relevant zijn. Dus mocht je tijdens de zomerstop van je favoriete serie iets anders zoeken, probeer deze serie dan eens op de kop te tikken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s