Wel of niet een lokkertje (ankeiler) gebruiken

Als 6-jarige in de frontlinie, schrijver zijn is heel waardevol, Depay neemt in stijl afscheid bij PSV. Drie ankeiler uit de ankeilerbalk van Trouw van maandag 11 mei 2015. Zou jij een van die drie artikelen gaan lezen na deze korte zinnetjes? Ik heb het verhaal over de zesjarige in de frontlinie gelezen, maar dat ligt misschien meer aan het feit dat nog een onderop bij stond: ‘herinneringen aan het bombardement”. In de meidagen weet je wel over welk bombardement dat gaat. De Tweede Wereldoorlog heeft mij van kinds af aan al gefascineerd. Dus dat zal meespelen. Op Twitter barstte een kleine discussie los, nadat iemand van de Toronto Star had beweerd dat er nog geen krant meer verkocht was vanwege de ankeiler.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s