Gek op komkommertijd

Komkommertijd wordt altijd afgedaan als de slechtste tijd in het jaar voor journalisten. Maar ik ben juist verzot op komkommertijd. De periode waarin de toestroom aan institutionele persberichten in je mailbak stagneert, is de beste tijd van het jaar. Geen berichten meer schrijven, omdat we die ,,toch moeten hebben” in de krant, maar zelf weer flink op zoek naar nieuws.

Toen ik vanochtend op de krant kwam, stuitte ik via social media al meteen op twee heel leuke onderwerpen. Een link van een zal ik hierbij alvast plaatsen. De andere gaat over iets, dat ik pas morgenochtend achter de betaalmuur op internet ga zetten. Die ‘scoop’ kan ik nog niet weggeven.

Andere media worden ook creatiever van de komkommertijd Er blijkt zelfs elk jaar een komkommerdier te zijn! En er is een blog van De Volkskrant over wat zij komkommernieuws noemen. Wat mij betreft, kan de komkommertijd niet lang genoeg duren (ook goed voor de slanke lijn 😉 ) Zeuren over de komkommertijd komt mijns inziens voort uit gemakzucht.

????????????????????????????????????
Wat is jullie mening. Zijn de kranten in de komkomertijd leuker? Vul de poll in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s