Voor de feestdagen: vluchtelingenquiz

quiz_toosenhenk

Het nieuws in 2015 werd voor een groot deel bepaald door de #vluchtelingen crisis. Niet alleen de verhalen rond de afgrijselijke boottochtjes van Syriërs om in het relatief veilige Europa te komen, stonden uitgebreid in de kranten, maar ook de reactie van Nederlanders daarop. De tienduizenden vrijwilligers die hun harten openstelde voor de vluchtelingen en concreet voor hen aan de slag gingen. En de mensen die er geen geheim van maakten, dat ze het allemaal niet zien zitten dat er vluchtelingen naar Nederland komen. Ze kregen een plekje in de Nederlandse media. Maar wat weten mensen nou echt van de vluchtelingen. De krant waarvoor ik werk, nam de proef op de som en maakte een quiz. Misschien een aardige manier om tijdens deze feestdagen te checken wat je nou echt van die vluchtelingen weet. Hierbij de link naar de quiz!

P.s. Ik weet trouwens niet wanneer Henk nou Ingrid heeft ingewisseld voor Toos. En ik weet ook niet of hij daardoor echt gelukkiger is geworden 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s