Mijn lijstje van 2015 of waarom een foto van een 50+-vrouw niet uitnodigde tot lezen

IMG_0953

Overal zie je ze aan het eind van het jaar verschijnen. De lijstjes. Lijstjes met goede voornemens, bucketlists, noem maar op. Dus laat ik maar eens meedoen. De vijf artikelen op mijn blog die het meest gelezen werden.

1. Waarom ik geen Franse vlag op mijn profielfoto heb…. Deze post stijgt ver boven alles uit.
2. Oplichter zegt sorry. De gastblog over hoe we in 2015 zijn opgelicht.
3. Reünie van een waanzinnige mediareis
4. Joepie, vluchtelingen bij ons in de straat.
5. Ik wil mijn belastinggeld terug (over een uitzending van Arjen Lubach).

Wat zegt dit over de lezers van mijn blog? Dat ze vooral graag de blog lezen over zaken die mij persoonlijk hebben geraakt. Twee keer ging het over het echte nieuws: de aanslagen in Frankrijk en over de vluchtelingenstroom.

De blog die nauwelijks gelezen werd ging over het nieuwste boek van Arianna Huffington, hoofdredacteur van de Huffingtonpost. Wellicht was de kop weinig uitnodigend: social media en Arianna Huffington. Ik had er wel een foto van haar bijgeplaatst. Maar kennelijk nodigt een goed uitziende 50-plusser toch niet echt uit tot lezen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s